036 - 799 91 92

Hovenier nodig in Almere?

Boomverzorging door De vakman

Bomen geven uw omgeving een natuurlijke uitstraling. Ze hebben echter wel voldoende verzorging nodig, om ze beter te laten groeien en boomziektes te bestrijden. Bovendien is verzorging van belang om de leefomgeving veilig te houden. U wilt immers niet dat er plotseling takken afbreken of dat de boom omwaait tijdens een storm. Als verzorging niet meer mogelijk is, bijvoorbeeld omdat de boom ziek is of te groot geworden voor de omgeving, kan er overgegaan worden op het kappen van de boom. In Almere en omgeving zijn wij u hiermee graag van dienst.

Bij boomverzorging kunt u denken aan het snoeien van takken, kroonverzorging, kroonverankering of het vellen van de boom. Het houtafval kunnen wij versnipperen en afvoeren, waardoor we alles weer netjes kunnen achterlaten.

Het kappen van bomen

Neemt een boom het licht weg uit uw woning? Belemmert deze het zicht? Of is de boom ziek? Dan kunt u deze laten kappen. Het kappen van bomen kan gevaarlijk zijn en bovendien is hier vaak een kapvergunning voor nodig. Schakel daarom altijd een vakman hiervoor in. In Almere en omgeving kan De vakman de vergunning voor u aanvragen en de boom voor u kappen. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Ons werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in de regio Almere.

Waarom kiest u voor ons?

  • Professioneel tuinontwerp
  • Al jaren een begrip in Almere
  • Professioneel en accuraat

Maak een afspraak

Onze hoveniers zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 036 - 799 91 92.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in de regio Almere.

Hoofdvestiging