0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Almere?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Almere

Boomverzorging door de door ons aangedragen professional

Bomen geven uw omgeving een natuurlijke uitstraling. Ze hebben echter wel voldoende verzorging nodig, om ze beter te laten groeien en boomziektes te bestrijden. Bovendien is verzorging van belang om de leefomgeving veilig te houden. U wilt immers niet dat er plotseling takken afbreken of dat de boom omwaait tijdens een storm. Als verzorging niet meer mogelijk is, bijvoorbeeld omdat de boom ziek is of te groot geworden voor de omgeving, kan er overgegaan worden op het kappen van de boom. In Almere en omgeving zijn wij u hiermee graag van dienst.

Bij boomverzorging kunt u denken aan het snoeien van takken, kroonverzorging, kroonverankering of het vellen van de boom. Het houtafval kunnen wij versnipperen en afvoeren, waardoor we alles weer netjes kunnen achterlaten.

Het kappen van bomen

Neemt een boom het licht weg uit uw woning? Belemmert deze het zicht? Of is de boom ziek? Dan kunt u deze laten kappen. Het kappen van bomen kan gevaarlijk zijn en bovendien is hier vaak een kapvergunning voor nodig. Schakel daarom altijd een vakman hiervoor in. In Almere en omgeving kan de door ons aangedragen professional de vergunning voor u aanvragen en de boom voor u kappen. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Almere en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Almere bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606