085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Almere?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Almere

Boomverzorging door de door ons aangedragen professional

Bomen geven uw omgeving een natuurlijke uitstraling. Ze hebben echter wel voldoende verzorging nodig, om ze beter te laten groeien en boomziektes te bestrijden. Bovendien is verzorging van belang om de leefomgeving veilig te houden. U wilt immers niet dat er plotseling takken afbreken of dat de boom omwaait tijdens een storm. Als verzorging niet meer mogelijk is, bijvoorbeeld omdat de boom ziek is of te groot geworden voor de omgeving, kan er overgegaan worden op het kappen van de boom. In Almere en omgeving zijn wij u hiermee graag van dienst.

Bij boomverzorging kunt u denken aan het snoeien van takken, kroonverzorging, kroonverankering of het vellen van de boom. Het houtafval kunnen wij versnipperen en afvoeren, waardoor we alles weer netjes kunnen achterlaten.

Het kappen van bomen

Neemt een boom het licht weg uit uw woning? Belemmert deze het zicht? Of is de boom ziek? Dan kunt u deze laten kappen. Het kappen van bomen kan gevaarlijk zijn en bovendien is hier vaak een kapvergunning voor nodig. Schakel daarom altijd een vakman hiervoor in. In Almere en omgeving kan de door ons aangedragen professional de vergunning voor u aanvragen en de boom voor u kappen. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Almere bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606