0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Almere?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Almere

Tuinaanleg door een ervaren vakman

Wilt u in Almere of omgeving uw tuin laten renoveren of aanleggen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij doen het hele jaar door tuinaanleg, behalve bij vorst. Bij tuinaanleg hoeft het niet per se te gaan om de aanleg van een geheel nieuwe tuin. Wij kunnen onder andere ook het volgende voor u doen:

  • Plaatsen van beplanting of omheiningen
  • Bestrating of sierbestrating
  • Aanleggen van een gazon of terras
  • Plantenbakken plaatsen en creëren
  • Renovatie van uw tuin

Wij werken met verschillende materialen, allemaal van goede kwaliteit en keuze voor ieder budget. Wij staan voor duidelijke afspraken en wij houden ons aan de planning. Zo komt u achteraf niet voor nare verrassingen te staan.

Tuinspecialist in Almere

de door ons aangedragen professional heeft in Almere en omgeving al vele tuinen aangelegd. Wij hebben daarom ook ruime ervaring met en veel kennis van allerlei soorten tuinen. Of het nu gaat om de aanleg van een nieuwe tuin of de renovatie van uw huidige tuin, wij kunnen u uitstekend van dienst zijn. Misschien heeft u zelf al ideeën over hoe u wilt dat uw tuin eruit komt te zien, of wilt u graag dat wij samen met u naar de mogelijkheden kijken. Wij staan voor u klaar. Neem daarom nu contact met ons op.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Almere en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Almere bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606