036 - 799 91 92

Hovenier nodig in Almere?

Tuinaanleg door een ervaren vakman

Wilt u in Almere of omgeving uw tuin laten renoveren of aanleggen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij doen het hele jaar door tuinaanleg, behalve bij vorst. Bij tuinaanleg hoeft het niet per se te gaan om de aanleg van een geheel nieuwe tuin. Wij kunnen onder andere ook het volgende voor u doen:

  • Plaatsen van beplanting of omheiningen
  • Bestrating of sierbestrating
  • Aanleggen van een gazon of terras
  • Plantenbakken plaatsen en creëren
  • Renovatie van uw tuin

Wij werken met verschillende materialen, allemaal van goede kwaliteit en keuze voor ieder budget. Wij staan voor duidelijke afspraken en wij houden ons aan de planning. Zo komt u achteraf niet voor nare verrassingen te staan.

Tuinspecialist in Almere

De vakman heeft in Almere en omgeving al vele tuinen aangelegd. Wij hebben daarom ook ruime ervaring met en veel kennis van allerlei soorten tuinen. Of het nu gaat om de aanleg van een nieuwe tuin of de renovatie van uw huidige tuin, wij kunnen u uitstekend van dienst zijn. Misschien heeft u zelf al ideeën over hoe u wilt dat uw tuin eruit komt te zien, of wilt u graag dat wij samen met u naar de mogelijkheden kijken. Wij staan voor u klaar. Neem daarom nu contact met ons op.

Ons werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in de regio Almere.

Waarom kiest u voor ons?

  • Professioneel tuinontwerp
  • Al jaren een begrip in Almere
  • Professioneel en accuraat

Maak een afspraak

Onze hoveniers zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 036 - 799 91 92.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in de regio Almere.

Hoofdvestiging