085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Almere?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Almere

Tuinaanleg door een ervaren vakman

Wilt u in Almere of omgeving uw tuin laten renoveren of aanleggen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij doen het hele jaar door tuinaanleg, behalve bij vorst. Bij tuinaanleg hoeft het niet per se te gaan om de aanleg van een geheel nieuwe tuin. Wij kunnen onder andere ook het volgende voor u doen:

  • Plaatsen van beplanting of omheiningen
  • Bestrating of sierbestrating
  • Aanleggen van een gazon of terras
  • Plantenbakken plaatsen en creëren
  • Renovatie van uw tuin

Wij werken met verschillende materialen, allemaal van goede kwaliteit en keuze voor ieder budget. Wij staan voor duidelijke afspraken en wij houden ons aan de planning. Zo komt u achteraf niet voor nare verrassingen te staan.

Tuinspecialist in Almere

de door ons aangedragen professional heeft in Almere en omgeving al vele tuinen aangelegd. Wij hebben daarom ook ruime ervaring met en veel kennis van allerlei soorten tuinen. Of het nu gaat om de aanleg van een nieuwe tuin of de renovatie van uw huidige tuin, wij kunnen u uitstekend van dienst zijn. Misschien heeft u zelf al ideeën over hoe u wilt dat uw tuin eruit komt te zien, of wilt u graag dat wij samen met u naar de mogelijkheden kijken. Wij staan voor u klaar. Neem daarom nu contact met ons op.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Almere bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606