0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Almere?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Almere

Kies voor professioneel gelegde tuinbestrating

Wilt u een deel of uw gehele tuin in Almere of omgeving laten bestraten? Ook daar kunnen wij u uitstekend mee van dienst zijn. Tuinbestrating heeft een belangrijke invloed op de uitstraling van uw tuin. Het is daarom verstandig om goed na te denken over de gewenste uitstraling. Verschillende soorten stenen kunnen zorgen voor een modern, rustiek of chique uiterlijk. Wij kunnen u hier uitstekend over adviseren. Of het nu gaat om een klein tuinpaadje of een groot terras, wij voeren de klus in regio Almere graag voor u uit. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het onderhoud van uw tuinbestrating.

Ook voor sierbestrating

Zowel in kleur als in vorm is er een enorme keuze in sierbestrating. Hierbij valt te denken aan tegels, klinkers, grind, natuursteen en talloze varianten. Hierdoor is er altijd wel een steen die past wij uw wensen. Het kan voorkomen dat u door al die keus, niet weet wat het beste past bij uw wensen. Laat u dan adviseren door de door ons aangedragen professional in Almere. Wij zorgen ervoor dat de sierbestrating past bij uw woning en de uitstraling van uw tuin. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Almere en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Almere bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606