085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Almere?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Almere

Kies voor professioneel gelegde tuinbestrating

Wilt u een deel of uw gehele tuin in Almere of omgeving laten bestraten? Ook daar kunnen wij u uitstekend mee van dienst zijn. Tuinbestrating heeft een belangrijke invloed op de uitstraling van uw tuin. Het is daarom verstandig om goed na te denken over de gewenste uitstraling. Verschillende soorten stenen kunnen zorgen voor een modern, rustiek of chique uiterlijk. Wij kunnen u hier uitstekend over adviseren. Of het nu gaat om een klein tuinpaadje of een groot terras, wij voeren de klus in regio Almere graag voor u uit. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het onderhoud van uw tuinbestrating.

Ook voor sierbestrating

Zowel in kleur als in vorm is er een enorme keuze in sierbestrating. Hierbij valt te denken aan tegels, klinkers, grind, natuursteen en talloze varianten. Hierdoor is er altijd wel een steen die past wij uw wensen. Het kan voorkomen dat u door al die keus, niet weet wat het beste past bij uw wensen. Laat u dan adviseren door de door ons aangedragen professional in Almere. Wij zorgen ervoor dat de sierbestrating past bij uw woning en de uitstraling van uw tuin. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Almere bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606