036 - 799 91 92

Hovenier nodig in Almere?

Kies voor professioneel gelegde tuinbestrating

Wilt u een deel of uw gehele tuin in Almere of omgeving laten bestraten? Ook daar kunnen wij u uitstekend mee van dienst zijn. Tuinbestrating heeft een belangrijke invloed op de uitstraling van uw tuin. Het is daarom verstandig om goed na te denken over de gewenste uitstraling. Verschillende soorten stenen kunnen zorgen voor een modern, rustiek of chique uiterlijk. Wij kunnen u hier uitstekend over adviseren. Of het nu gaat om een klein tuinpaadje of een groot terras, wij voeren de klus in regio Almere graag voor u uit. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het onderhoud van uw tuinbestrating.

Ook voor sierbestrating

Zowel in kleur als in vorm is er een enorme keuze in sierbestrating. Hierbij valt te denken aan tegels, klinkers, grind, natuursteen en talloze varianten. Hierdoor is er altijd wel een steen die past wij uw wensen. Het kan voorkomen dat u door al die keus, niet weet wat het beste past bij uw wensen. Laat u dan adviseren door De vakman in Almere. Wij zorgen ervoor dat de sierbestrating past bij uw woning en de uitstraling van uw tuin. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Ons werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in de regio Almere.

Waarom kiest u voor ons?

  • Professioneel tuinontwerp
  • Al jaren een begrip in Almere
  • Professioneel en accuraat

Maak een afspraak

Onze hoveniers zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 036 - 799 91 92.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in de regio Almere.

Hoofdvestiging