085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Almere?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Almere

Een vakkundige vijver laten aanleggen

Een vijver in uw tuin heeft veel voordelen. Verschillende dieren komen af op een vijver en zorgen voor een fijne sfeer in uw tuin. Het geluid van een kabbelend beekje na een dag hard werken is ook een goede reden om te kiezen voor een tuinvijver. Sommige mensen denken dat een vijver veel onderhoud nodig heeft, maar dit is niet altijd het geval. Het is maar net wat voor vijver u in gedachten heeft. In Almere legt de door ons aangedragen professional verschillende soorten vijvers voor u aan. Wij kunnen voor u een siervijver, een visvijver, een plantenvijver of een duurzame natuurlijke vijver aanleggen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Een natuurlijke zwemvijver maken

Een zwemvijver aanleggen vergt iets meer moeite, maar dat is het zeker waard. Heeft u een zonnige tuin en wilt u op een zomeravond lekker kunnen afkoelen? Dan kunnen wij een door uzelf ontworpen zwemvijver aanleggen. Weet u niet wat de mogelijkheden zijn en wilt u hulp bij het ontwerp van de vijver? Wij stemmen onze werkwijze af op uw wensen. Door onze ervaring met het aanleggen van vijvers komt de door ons aangedragen professional niet meer voor verrassingen te staan. Na de aanleg van de vijver zullen wij u bovendien informeren over het onderhoud van uw vijver in Almere. Twijfelt u nog? Neem contact met ons op voor deskundig advies over vijvers.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Almere bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606