0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Almere?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Almere

Het belang van tuinonderhoud

Of u nu een nieuwe tuin of een oudere tuin heeft, onderhoud is voor alle tuinen van belang. Hier komt echter wel veel bij kijken. Een onderhoudsvrije tuin bestaat namelijk niet. Er kan hooguit sprake zijn van onderhoudsvriendelijke of onderhoudsarme tuinen. Het is namelijk altijd nodig om uw beplanting te snoeien, schoffelen, bemesten en te maaien. Op deze manier voorkomt u dat de beplanting dood gaat en zorgt u ervoor dat uw tuin er netjes bij blijft liggen.

Bij tuinonderhoud kunt u denken aan verschillende vormen. Zo kunt u kiezen voor groot onderhoud, snoeiwerkzaamheden, voor- of najaarsonderhoud of het schoon borstelen van uw bestrating. Bovendien is het belangrijk om regelmatig uw tuin te schoffelen, bemesten en maaien. Zo blijft uw tuin er netjes en verzorgd uitzien.

Wij zorgen voor uw tuin

U kunt uw tuin natuurlijk zelf onderhouden. Wanneer u hier geen tijd voor heeft, of er liever zelf geen omkijken naar wilt hebben, is het verstandig om een ervaren hoveniersbedrijf in te schakelen. In Almere en omgeving kunt u hiervoor uitstekend bij ons terecht. Of het nu gaat om periodiek of incidenteel onderhoud, van een grote of een kleine tuin, wij staan voor u klaar. Wilt u meer weten over onze diensten in regio Almere? Neem dan direct contact met ons op.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Almere en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Almere bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606