085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Almere?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Almere

Het belang van tuinonderhoud

Of u nu een nieuwe tuin of een oudere tuin heeft, onderhoud is voor alle tuinen van belang. Hier komt echter wel veel bij kijken. Een onderhoudsvrije tuin bestaat namelijk niet. Er kan hooguit sprake zijn van onderhoudsvriendelijke of onderhoudsarme tuinen. Het is namelijk altijd nodig om uw beplanting te snoeien, schoffelen, bemesten en te maaien. Op deze manier voorkomt u dat de beplanting dood gaat en zorgt u ervoor dat uw tuin er netjes bij blijft liggen.

Bij tuinonderhoud kunt u denken aan verschillende vormen. Zo kunt u kiezen voor groot onderhoud, snoeiwerkzaamheden, voor- of najaarsonderhoud of het schoon borstelen van uw bestrating. Bovendien is het belangrijk om regelmatig uw tuin te schoffelen, bemesten en maaien. Zo blijft uw tuin er netjes en verzorgd uitzien.

Wij zorgen voor uw tuin

U kunt uw tuin natuurlijk zelf onderhouden. Wanneer u hier geen tijd voor heeft, of er liever zelf geen omkijken naar wilt hebben, is het verstandig om een ervaren hoveniersbedrijf in te schakelen. In Almere en omgeving kunt u hiervoor uitstekend bij ons terecht. Of het nu gaat om periodiek of incidenteel onderhoud, van een grote of een kleine tuin, wij staan voor u klaar. Wilt u meer weten over onze diensten in regio Almere? Neem dan direct contact met ons op.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Almere bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606