036 - 799 91 92

Hovenier nodig in Almere?

Het belang van tuinonderhoud

Of u nu een nieuwe tuin of een oudere tuin heeft, onderhoud is voor alle tuinen van belang. Hier komt echter wel veel bij kijken. Een onderhoudsvrije tuin bestaat namelijk niet. Er kan hooguit sprake zijn van onderhoudsvriendelijke of onderhoudsarme tuinen. Het is namelijk altijd nodig om uw beplanting te snoeien, schoffelen, bemesten en te maaien. Op deze manier voorkomt u dat de beplanting dood gaat en zorgt u ervoor dat uw tuin er netjes bij blijft liggen.

Bij tuinonderhoud kunt u denken aan verschillende vormen. Zo kunt u kiezen voor groot onderhoud, snoeiwerkzaamheden, voor- of najaarsonderhoud of het schoon borstelen van uw bestrating. Bovendien is het belangrijk om regelmatig uw tuin te schoffelen, bemesten en maaien. Zo blijft uw tuin er netjes en verzorgd uitzien.

Wij zorgen voor uw tuin

U kunt uw tuin natuurlijk zelf onderhouden. Wanneer u hier geen tijd voor heeft, of er liever zelf geen omkijken naar wilt hebben, is het verstandig om een ervaren hoveniersbedrijf in te schakelen. In Almere en omgeving kunt u hiervoor uitstekend bij ons terecht. Of het nu gaat om periodiek of incidenteel onderhoud, van een grote of een kleine tuin, wij staan voor u klaar. Wilt u meer weten over onze diensten in regio Almere? Neem dan direct contact met ons op.

Ons werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in de regio Almere.

Waarom kiest u voor ons?

  • Professioneel tuinontwerp
  • Al jaren een begrip in Almere
  • Professioneel en accuraat

Maak een afspraak

Onze hoveniers zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 036 - 799 91 92.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in de regio Almere.

Hoofdvestiging