036 - 799 91 92

Hovenier nodig in Almere?

Laat een uniek tuinontwerp maken

Wanneer u uw tuin wilt veranderen of als u een nieuwe tuin wilt aanleggen, kunnen wij u hierbij van dienst zijn. Voordat wij starten met de aanleg, maken wij graag een gedetailleerd tuinontwerp. Hierin verwerken wij uw wensen en houden we ook rekening met de mogelijkheden van uw tuin. Een goed doordacht tuinontwerp is namelijk zeer belangrijk, voordat er gestart wordt met de aanleg. In Almere en omgeving kunnen wij u hierbij uitstekend van dienst zijn. Wij kijken naar uw wensen en proberen samen met u een ontwerp te maken dat precies op uw behoeften aansluit. Verder letten wij goed op de grootte en indeling van de tuin. Dit nemen wij mee in het ontwerp, om zo het optimale uit uw tuin te halen.

Ervaring met allerlei typen tuinen

Of het nu om een kleine achtertuin bij een rijtjeshuis, om een grote achtertuin van een ware villa of het aanleggen van straatwerk gaat, wij dragen zorg voor het hele aanlegproces. Voor ons is geen tuin te groot of te klein. Voor elk type tuin hebben wij de juiste machines en materialen. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen in regio Almere? Neem dan contact met De vakman op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Ons werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in de regio Almere.

Waarom kiest u voor ons?

  • Professioneel tuinontwerp
  • Al jaren een begrip in Almere
  • Professioneel en accuraat

Maak een afspraak

Onze hoveniers zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 036 - 799 91 92.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in de regio Almere.

Hoofdvestiging