085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Almere?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Almere

Laat een uniek tuinontwerp maken

Wanneer u uw tuin wilt veranderen of als u een nieuwe tuin wilt aanleggen, kunnen wij u hierbij van dienst zijn. Voordat wij starten met de aanleg, maken wij graag een gedetailleerd tuinontwerp. Hierin verwerken wij uw wensen en houden we ook rekening met de mogelijkheden van uw tuin. Een goed doordacht tuinontwerp is namelijk zeer belangrijk, voordat er gestart wordt met de aanleg. In Almere en omgeving kunnen wij u hierbij uitstekend van dienst zijn. Wij kijken naar uw wensen en proberen samen met u een ontwerp te maken dat precies op uw behoeften aansluit. Verder letten wij goed op de grootte en indeling van de tuin. Dit nemen wij mee in het ontwerp, om zo het optimale uit uw tuin te halen.

Ervaring met allerlei typen tuinen

Of het nu om een kleine achtertuin bij een rijtjeshuis, om een grote achtertuin van een ware villa of het aanleggen van straatwerk gaat, wij dragen zorg voor het hele aanlegproces. Voor ons is geen tuin te groot of te klein. Voor elk type tuin hebben wij de juiste machines en materialen. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen in regio Almere? Neem dan contact met de door ons aangedragen professional op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Almere bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606