0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Almere?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Almere

Laat een uniek tuinontwerp maken

Wanneer u uw tuin wilt veranderen of als u een nieuwe tuin wilt aanleggen, kunnen wij u hierbij van dienst zijn. Voordat wij starten met de aanleg, maken wij graag een gedetailleerd tuinontwerp. Hierin verwerken wij uw wensen en houden we ook rekening met de mogelijkheden van uw tuin. Een goed doordacht tuinontwerp is namelijk zeer belangrijk, voordat er gestart wordt met de aanleg. In Almere en omgeving kunnen wij u hierbij uitstekend van dienst zijn. Wij kijken naar uw wensen en proberen samen met u een ontwerp te maken dat precies op uw behoeften aansluit. Verder letten wij goed op de grootte en indeling van de tuin. Dit nemen wij mee in het ontwerp, om zo het optimale uit uw tuin te halen.

Ervaring met allerlei typen tuinen

Of het nu om een kleine achtertuin bij een rijtjeshuis, om een grote achtertuin van een ware villa of het aanleggen van straatwerk gaat, wij dragen zorg voor het hele aanlegproces. Voor ons is geen tuin te groot of te klein. Voor elk type tuin hebben wij de juiste machines en materialen. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen in regio Almere? Neem dan contact met de door ons aangedragen professional op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Almere en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Almere bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606