036 - 799 91 92

Hovenier nodig in Almere?

Hoveniersbedrijf Hoeree Tuinen

Een sterk bedrijf is afhankelijk van goede werknemers, en daar heeft Hoeree Tuinen gelukkig geen gebrek aan. Van onze administratieve staf tot onze hoveniers: iedereen draagt bij aan het in stand houden van een sterk bedrijf. Wij zorgen er ook voor dat we goed op de hoogte blijven van interessante trends binnen de groensector, zodat we u de nieuwste mogelijkheden aan kunnen bieden.

Behalve advies is Hoeree Tuinen ook goed toegelegd op het ontwerpen, renoveren of onderhouden van tuinen in Almere en omgeving. In overleg met onze hoveniers kunt u hierdoor snel uw droom waarmaken!

Onze diensten

Hoeree Tuinen Almere is inmiddels een vaste naam binnen de groensector, en dat willen we graag zo houden. Naast het zaaien of beplanten van uw tuin, zijn we beschikbaar voor het aanleggen van watersystemen, vlonders, vijvers en schuttingen. Ook voor tuinonderhoud en tuinrenovatie zijn wij de aangewezen partij. Wilt u snel genieten van uw nieuwe tuin of heeft u een vraag die niet kan wachten? Neem dan snel contact met ons op of bel 036 - 799 91 92. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Projecten in Almere en omgeving

Enkele voorbeelden van ons werk vindt u hieronder:

Tuinrenovatie

Voorbeeld van onze tuinrenovatie

In deze tuin is zowel de originele beplanting als de bestrating verwijderd. Er is een nieuwe grasmat aangelegd en de oude tegels zijn vervangen. Zoals u kunt zien hebben we de reeds aanwezige bomen en planten zo goed mogelijk in het nieuwe ontwerp verwerkt. Op die manier ontstaat een dynamische, levendige tuin, die ondanks de grote ruimte niet leeg aanvoelt. Het onderhoud is hierdoor ook beperkt.

Terras met vlonder

Terras met vlonder

Voor deze klant hebben onze hoveniers zowel een terras als vijver (niet op foto te zien) aangelegd. Het ontwerp ontleent zijn charme aan de witte betegeling, die naadloos aansluit op het houten vlonder en de rest van de tuin. De betegeling heeft een frisse, moderne uitstraling, terwijl het houten vlonder voor een prettige, warme sfeer zorgt. Aangezien de vlonder onder een afdak is aangebracht, hebben de weersomstandigheden er minder invloed op. Onderhoud is dus slechts beperkt nodig.

Hoeree Tuinen tuinhuis groen Rond terras hoeree tuinen

Voor dit project heeft Hoeree Tuinen samengewerkt met de klant, om zowel het praktische nut als de esthetische wensen goed in het ontwerp terug te laten komen. Het resultaat is een fijne plek om van de zon te genieten en extra ruimte om tuinspullen en fietsen op te slaan.

Aanleg vijver

Vijver aanleg tuin

Een vijver kan een tuin een geheel eigen uitstraling verlenen, maar de aanleg moet wel goed gebeuren. Gelukkig heeft Hoeree Tuinen veel ervaring met het aanleggen van mooie watersystemen, die goed aansluiten op de rest van de tuin. Bovenstaande vijver is van de moderne variant, waar mogelijk ook vissen en exotische waterplanten in kunnen worden uitgezet.

Ons werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in de regio Almere.

Waarom kiest u voor ons?

  • Professioneel tuinontwerp
  • Al jaren een begrip in Almere
  • Professioneel en accuraat

Maak een afspraak

Onze hoveniers zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 036 - 799 91 92.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in de regio Almere.

Hoofdvestiging