Teamfoto Hoeree Tuinen
Tuinaanleg Almere Wij staan in Almere voor u klaar!
Een Hovenier
Werkzaam in Almere, hoofdvestiging Huis ter Heide

Tuinaanleg Almere

Op zoek naar een betrouwbare specialist voor het aanleggen van uw tuin in Almere? Met passie en vakmanschap is de aanleg van uw droomtuin bij Hoeree Tuinen in goede handen. Met vele succesvolle projecten en tevreden klanten hebben we aangetoond dat wij dé specialist zijn in Almere en omgeving voor het realiseren van prachtige tuinen.

Onze deskundige hoveniers bespreken graag met u de plannen en mogelijkheden, zonder enige verplichtingen of kosten. Voor zowel het aanleggen van een nieuwe tuin als het opknappen van een bestaande tuin, kunt u op ons rekenen! Samen met ons grote netwerk van specialisten op het gebied van gebied van tuinverlichting, zwembadbouw, beregening en beplanting streven we naar het beste resultaat dat volledig aan uw wensen voldoet!

Bij Hoeree Tuinen ontvangt u vakbekwaam advies voor de professionele aanleg van uw tuin. Laat ons in Almere en omstreken uw tuindromen werkelijkheid maken. Geef ons de kans om van uw tuin een oord van rust en schoonheid te maken, waar u vele jaren van zult genieten.

Onze hoveniers komen graag bij u langs om te praten over de details van uw tuinaanleg. Wilt u ontdekken wat er allemaal kan? Heeft u interesse? Neem contact met ons op via 030 200 4907 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan..

Tuin aanleggen Almere vanuit ons tuinontwerp?

Nadat we samen met u uw wensen hebben vertaald naar een prachtig tuinontwerp en een passende offerte, kunnen we beginnen met het realiseren van uw droomtuin. Wij streven ernaar om u te begeleiden door het hele traject en uw tevredenheid zodanig te overtreffen dat u versteld staat! Voelt u de spanning al om te genieten van uw nieuwe tuin?

Tuin aanleggen Almere vanuit uw eigen tuinontwerp

Wanneer u al een concreet plan heeft voor uw tuin, zijn wij daarop voorbereid. Laat ons uw eigen tuinvisie omzetten in een prachtige tuin op maat die tot in detail is uitgewerkt. Kies voor onze hoveniers in Almere en omliggende gebieden voor vakmanschap en toewijding. We zijn er om uw ideeën tot leven te brengen en u te helpen bij het realiseren van uw droomtuin.

Tuinaanleg Almere: De realisatie van uw droomtuin

Wij begrijpen dat uw tuin een plek moet zijn waar u kunt relaxen en genieten. Of uw tuin nu niet aan uw verwachtingen voldoet, u de huidige staat van uw tuin wilt verbeteren of een geheel nieuwe tuin wilt laten creëren. Heeft u interesse in het aanleggen van een tuin in Almere en omgeving? Hoeree Tuinen staat tot uw dienst!

Het laten aanleggen van een tuin

Fases tuinaanleg Almere

Voor ons is het aanleggen van een nieuwe tuin een prioritair project dat bij Hoeree Tuinen in meerdere fasen verloopt. Het proces begint met een overzichtelijk tuinontwerp, waar al uw wensen en ideeën worden opgenomen. Dit ontwerp dient als fundament voor de verdere realisatie van uw tuinaanleg.

Fase 1: Creatieve inventarisatie en tuinontwerp

We beginnen met een grondig gesprek om uw voorkeuren en doelen te bespreken, waarbij we onze rijke ervaring aanpassen aan uw specifieke behoeften. Verlangt u naar een tuin die weinig onderhoud vereist, meerdere zitplekken heeft of zelfs een buitenkeuken bevat? Onze deskundige tuinarchitect zal uw ideeën omzetten in een op maat gemaakt tuinontwerp.

Fase 2: Uitwerking van planning en aangepaste offerte

Voordat we het definitieve ontwerp maken, delen we graag een schets met u en nemen we uw feedback in overweging, pas als u tevreden bent gaan we verder. Na goedkeuring van het tuinontwerp ontvangt u van ons een gedetailleerde offerte op maat waarin alle onderdelen van de tuinaanleg zijn inbegrepen, van grondwerk tot beplanting en verlichting.

Fase 3: Betrouwbare uitvoering tuinaanleg

Zodra het tuinontwerp helemaal naar uw zin is, stellen we in overleg een startdatum vast voor de aanvang van de tuinaanleg. Onze team van hoveniers zorgt ervoor dat alle vereiste materialen tijdig beschikbaar zijn, waarna we starten met het opruimen van de bestaande tuin en overgaan tot de aanleg van bestrating, eventuele houtconstructies en het planten van groen.

Fase 4: Professionele oplevering en nazorg

Direct na het afronden van de tuinaanleg plannen we een opleveringsmoment waarbij we gezamenlijk de tuin inspecteren en eventuele laatste aanpassingen doorvoeren, omdat uw tevredenheid onze prioriteit is. Als laatste bieden we altijd een onderhoudsadvies aan om ervoor te zorgen dat uw tuin goed wordt verzorgd, zodat u altijd van een prachtige tuin kunt genieten.

Laat uw tuin aanleggen door Hoeree Tuinen!

Bij Hoeree Tuinen streven we ernaar om uw tuindroom in Almere en omstreken werkelijkheid te maken en u optimaal te laten genieten van een prachtige nieuwe tuin. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek via 030 200 4907 of kom erachter wat wij voor jou en jouw tuin kunnen doen door het offerteformulier in te vullen.

Kosten tuinaanleg in Almere?

Het is begrijpelijk dat u benieuwd bent naar de kosten van tuinaanleg, want dat is een logische vraag. Omdat de prijs van tuinaanleg door meerdere factoren bepaald wordt, is een eenduidig antwoord niet mogelijk. Het aanleggen van een tuin in Almere is volledig aan te passen aan uw eigen wensen, zo extravagant als u wenst.

Enkele factoren die de prijs van een tuinaanleg beïnvloeden:

 • Complexiteit van het ontwerp
  Een complex tuinontwerp kan de kosten verhogen door de extra arbeid en materialen die nodig zijn.
 • Materiaalkeuze
  Materiaalkeuze is een belangrijke factor voor de prijs van een tuinaanleg. Bijvoorbeeld de bestrating van de tuin. De steenprijzen kunnen sterk variëren.
 • Voorbereiding
  Een tuinaanleg vergt altijd voorbereidingswerkzaamheden, zoals het leeghalen van de huidige tuin en het verwijderen van planten. Hierin is de keuze om het uit te besteden of om het zelf te doen.
 • Grondconditie
  De staat van de grond kan voorbereidingswerkzaamheden vereisen, voordat de aanleg kan beginnen. Dit is een factor die invloed kan hebben voor de prijs.
 • Zelf aanleggen of uitbesteden
  Doet u zelf de aanleg of laat u het aanleggen door een hovenier?

Er zijn meerdere factoren die de kosten kunnen beïnvloeden, maar uw persoonlijke keuzes spelen de belangrijkste rol bij de prijsbepaling. Nieuwsgierig naar de prijsopgave voor een professionele tuinaanleg in Almere? Voel u vrij om een offerte aan te vragen of neem contact op met een van onze experts op het gebied van tuinaanleg 030 200 4907.

Veel gestelde vragen over tuinaanleg

Tuinaanleg is een complex begrip dat veel met zich mee brengt. Het valt ons op dat er behoefte is aan meer informatie over dit onderwerp. Daarom hebben we enkele van de meest gestelde vragen over tuinaanleg beantwoord!

Wat kost tuinaanleg per uur?

Verschillende aspecten spelen een rol bij het bepalen van de kosten voor tuinaanleg per uur. Denk hierbij aan de deskundigheid van de tuinspecialist, het soort tuinwerk en eventuele extra eisen voor het project. Voor een nauwkeurige begroting van de kosten, is het verstandig om met een hovenier te overleggen en een offerte aan te vragen. Zo weet u exact welke kosten u kunt verwachten bij de aanleg van uw tuin.

Wat kost tuinonderhoud per m2?

Indien u van plan bent om een nieuwe tuin aan te leggen, is het verstandig om dit gedeeltelijk in de herfst en winter te plannen. Nu is het geschikte moment om te beginnen met de grondwerken en de aanleg van niet-levende structuren zoals paden en terrassen. Op die manier is uw tuin voorbereid op beplanting in de lente, wanneer de groeiomstandigheden optimaal zijn.

Wat is het juiste moment voor een tuinaanleg?

De kosten voor tuinonderhoud per vierkante meter zijn erg variabel en hangen af van het niveau van onderhoud, het type beplanting en eventuele specifieke wensen die u heeft. Het is het beste om een kostenbegroting te ontvangen door een offerte aan te vragen bij een lokaal tuinonderhoudsbedrijf en uw exacte tuinwensen door te geven. Op die manier weet u exact wat het onderhoud van uw tuin gaat kosten!

Over ons

Wilt u weer optimaal genieten van uw buitenruimte? Heeft uw tuin achterstallig onderhoud nodig? Is het tijd voor een prachtig nieuw terras? Met 25 jaar ervaring staan wij klaar voor de aanleg... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 030 200 4907

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Hoeree Tuinen

Wilt u weer optimaal genieten van uw buitenruimte? Heeft uw tuin achterstallig onderhoud nodig? Is het tijd voor een prachtig nieuw terras? Met 25 jaar ervaring staan wij klaar voor de aanleg en onderhoud van diverse tuinen, van bescheiden tot exclusief. HoereeTuinen garandeert topkwaliteit en transparante, scherpe prijzen!


Onze Toewijding aan Kwaliteit
Wij kiezen uitsluitend voor hoogwaardige materialen van gerenommeerde merken, zodat u langdurig zorgeloos kunt genieten van uw tuin. Ons deskundige team werkt hard om uw buitenruimte te transformeren naar uw droomtuin.
Waarom kiezen voor ons?
Hoeree Tuinen is een no-nonsense hoveniersbedrijf dat kwaliteit en eerlijke service hoog in het vaandel heeft staan. Wij leveren vakmanschap tegen een eerlijk en scherp tarief. Onze tevreden klanten genieten het hele jaar door van prachtige tuinen!


Transformeer uw tuin vandaag nog! Neem contact op met Hoeree Tuinen voor uw tuinproject.


Reviews van Hoeree Tuinen

Door M
Op 14 september 2022
6

Het voortraject was prima, wilde een terrasoverkapping met schuur hebben in de achtertuin. Bouwen van de terrasoverkapping ging ook nog prima, maar op de laatste dag hadden ze kennelijk nogal haast dus toch nog een hoop dingetjes die gewoon niet klopten. Daar is hij nog wel voor teruggekomen, maar zit nu al sinds begin mei te wachten op een hoeklijst die nog moet komen en inmiddels reageert hij ook niet meer op e-mails en whatsapp berichten. Gewoon jammer, maar daardoor zou ik Hoeree Tuinen toch niet (meer) aanbevelen aan anderen.

Door A
Op 1 september 2022
10

Wij hebben een heel prettige ervaring met Hoeree Tuinen gehad. Onze tuin is volledig bestraat met Geoceramica tegels en er is een Tuinkamer van circa 20m2 geplaatst. Hannes, Nabil en Milan hebben keihard gewerkt en echt vakwerk geleverd! Hannes is vriendelijk, transparant en denkt met je mee. Reageert snel als je vragen hebt. We zijn zeer tevreden en raden Hoeree Tuinen zeker aan!! Dikke 10 Janice en Perry uit amsterdam

Door J.F
Op 31 mei 2022
10

Wat een super fijne hovenier. Hij komt zijn afspraken na, en levert vakwerk. Reageren doet hij ook altijd, en snel, heel prettig om mee te werken. Onze gehele tuin laten doen, en van voor tot achter 100% tevreden. Echt een aanrader als je compleet ontzorgt wil worden.