Teamfoto Hoeree Tuinen
Tuinontwerp Almere Wij staan in Almere voor u klaar!
Een Hovenier
Werkzaam in Almere, hoofdvestiging Huis ter Heide

Tuinontwerp Almere

Voor al uw tuinprojecten, groot of klein, biedt Hoeree Tuinen deskundig advies en maatwerk. Met onze uitgebreide ervaring zijn we bekwaam in het maken van exclusieve en stijlvolle tuinen evenals reguliere stadstuinen. Voor alle projecten in Almere en de omgeving ontwikkelen onze ontwerpers van Hoeree Tuinen een op maat gemaakt tuinplan.

Raakt u vrijblijvend geïnspireerd door al onze opties. Voor persoonlijk advies kunt u altijd terecht bij onze tuinarchitecten 030 200 4907. Bel ons voor een afspraak! Wij bieden u graag ons deskundig advies aan!

Een tuin die elk seizoen mooier wordt, zelf realiseren vraagt om vakmanschap. Met onze professionele hoveniers wordt uw tuinarchitectuur in Almere omgezet naar een aangepast tuinontwerp en een op maat gemaakt beplantingsplan. Wij helpen u graag bij het realiseren van een tuinontwerp op maat, passend bij zowel kleine als grote tuinen.

3D ontwerp van een tuin

Werkwijze tuinontwerp Hoeree Tuinen

Uw gewenste tuinontwerp in Almere wordt bij Hoeree Tuinen met groot vakmanschap gerealiseerd. We nemen u mee in het proces en hechten waarde aan uw input om uw tuin helemaal naar wens te maken. Uw gewenste tuinontwerp in Almere wordt met precisie en passie gerealiseerd door Hoeree Tuinen. Wij nemen u mee in het proces en vragen om uw input om uw tuin helemaal naar wens te maken. Wij zullen u begeleiden bij elke stap en vragen voortdurend om uw feedback zodat uw tuin perfect zal zijn zoals u het wenst.

Intakegesprek met Hoeree Tuinen

We starten het traject met een intakegesprek, het doel van dit gesprek is om uw eigen smaak te inspireren met onze ervaring in een brainstormsessie waarbij we een analyse maken van alle bestaande tuinfactoren zoals de grondsoorten, zichtlijnen en geografische ligging. Uiteraard kijken we tijdens het kennismakingsgesprek naar uw persoonlijke voorkeuren en stijl. Het doel is om de basis te leggen voor een succesvolle tuintransformatie die volledig aansluit bij uw wensen en tuinmogelijkheden. In deze verkennende fase gaan we dieper in op uw tuinbehoeften en smaakvoorkeuren.

Eigentijds ontwerp

Na het intakegesprek gaat onze tuinontwerper aan de hand van de opgedane informatie aan de slag met het eerste ontwerp, omdat we altijd voor het beste resultaat gaan, doorlopen we samen met u de schets en vragen we naar feedback. Daarna verwerken we uw input in het definitieve ontwerp, waarbij we tevens een grondige kostenanalyse presenteren.

Realisatie

Na het definitieve tuinontwerp direct aan de slag met het realiseren van je droomtuin. De aanleg wordt uitgevoerd door onze deskundige hoveniers onder leiding van onze tuinarchitect, wat ervoor zorgt dat het project tijdig en op maat wordt gerealiseerd! Daarnaast voorzien onze hoveniers in advies om je tuin optimaal te onderhouden.

Tuinontwerp laten maken in Almere?

Dan bent u bij Hoeree Tuinen bij het juiste adres. Neem contact op met onze tuinmannen voor meer informatie op 030 200 4907 of vraag gerust een offerte aan.

Tuinarchitect Almere

Onze tuinarchitectuur draait om het samensmelten van uw huis met op maat gemaakte tuinontwerpen, die uitnodigen tot rust en comfort. Met expertise en creativiteit laat de tuinarchitect het design van uw huis samensmelten met de op maat gemaakte tuinontwerpen. Een heerlijke omgeving waar u zich comfortabel kunt voelen en tot rust kunt komen.

Onze tuinarchitect neemt uw persoonlijke voorkeuren en favoriete stijl mee in het uitgebreide tuinontwerp. Raak geïnspireerd door onze ervaren specialisten 030 200 4907. Of laat ons u begeleiden gedurende het proces door een offerte aan te vragen.

Ontwerpbureau tuinen Almere

Op zoek naar een ontwerpbureau in Almere? Dan bent u hier op het juiste adres!

Onze tuinarchitecten staan voor een op maat gemaakt tuinontwerp dat aansluit op uw wens en binnenshuis interieur.

Geen idee is ons te gek. Zo kunnen de architecten in Almere speelse tuinen ontwerpen, maar ook exclusieve moderne tuinontwerpen creëren. Samen gaan we met u het gesprek aan om al uw wensen en tuinmogelijkheden neer te leggen bij de tuinarchitect die vervolgens een persoonlijk tuinontwerp maakt met een wow-effect.

Tuinontwerp Almere door Hoeree Tuinen

Bent u op zoek naar vakkundige tuinexperts die exclusieve en stijlvolle tuinen kunnen ontwikkelen in Almere en omliggende gebieden? Moet u een tuinontwerp hebben? Kies dan Hoeree Tuinen, wij kunnen van elke tuin een echt buitenparadijs maken. Neem gerust contact met ons op via 030 200 4907 of vul vrijblijvend het offerteformulier. in, zodat we samen aan de slag kunnen gaan.

Veel gestelde vragen over tuinontwerp

Zoekt u naar verdere verduidelijking over tuinontwerp? Hier vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen die van pas kunnen komen bij het plannen en verwezenlijken van uw droomtuin. Neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen om een beter inzicht te krijgen in de diverse aspecten van het ontwerpen van een tuin.

Hoeveel moet ik budgetteren voor een tuinontwerp?

De kosten voor het opstellen van een tuinontwerp kunnen sterk variëren, de prijs wordt beïnvloed door de grootte van het project, de specifieke wensen van de klant en de vindingrijkheid en expertise van de tuinontwerper. Vraag een offerte aan bij een tuinontwerper om een nauwkeurige schatting te krijgen van de kosten. Op die manier weet u precies wat u kunt verwachten voor uw specifieke situatie.

Bij het opstellen van een tuinontwerp door een tuinarchitect spelen kosten een rol die afhankelijk zijn van maatwerk en de specifieke eisen van het project, de kosten voor het laten ontwerpen van een tuin door een tuinarchitect worden beïnvloed door duurzaamheidseisen, bijzondere materialen en complexe landschapselementen. Een nauwkeurige offerte ontvangen is van groot belang om een realistisch kostenplaatje te krijgen, rekening houdend met uw specifieke voorkeuren en de eigenschappen van uw tuin.

Waarop moet je letten bij een tuinontwerp?

Bij het ontwerp van een tuin is het cruciaal om te letten op hoe de tuin gebruikt zal worden en hoe makkelijk het onderhoud zal zijn. Een design waarbij zowel de esthetiek als de praktische aspecten van de tuin worden gewaarborgd, is van groot belang.

Wanneer is het meest geschikte tijdstip voor het aanleggen van een tuin?

In de lente of begin herfst is het ideaal om een tuin aan te leggen, zodat planten optimaal kunnen groeien. Planten profiteren het meest van optimale groeiomstandigheden in de lente en vroege herfst, waardoor de stress voor nieuwe planten wordt geminimaliseerd.

Hoeree Tuinen staat voor u klaar in Almere
Over ons

Wilt u weer optimaal genieten van uw buitenruimte? Heeft uw tuin achterstallig onderhoud nodig? Is het tijd voor een prachtig nieuw terras? Met 25 jaar ervaring staan wij klaar voor de aanleg... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 030 200 4907

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Hoeree Tuinen

Wilt u weer optimaal genieten van uw buitenruimte? Heeft uw tuin achterstallig onderhoud nodig? Is het tijd voor een prachtig nieuw terras? Met 25 jaar ervaring staan wij klaar voor de aanleg en onderhoud van diverse tuinen, van bescheiden tot exclusief. HoereeTuinen garandeert topkwaliteit en transparante, scherpe prijzen!


Onze Toewijding aan Kwaliteit
Wij kiezen uitsluitend voor hoogwaardige materialen van gerenommeerde merken, zodat u langdurig zorgeloos kunt genieten van uw tuin. Ons deskundige team werkt hard om uw buitenruimte te transformeren naar uw droomtuin.
Waarom kiezen voor ons?
Hoeree Tuinen is een no-nonsense hoveniersbedrijf dat kwaliteit en eerlijke service hoog in het vaandel heeft staan. Wij leveren vakmanschap tegen een eerlijk en scherp tarief. Onze tevreden klanten genieten het hele jaar door van prachtige tuinen!


Transformeer uw tuin vandaag nog! Neem contact op met Hoeree Tuinen voor uw tuinproject.


Reviews van Hoeree Tuinen

Door M
Op 14 september 2022
6

Het voortraject was prima, wilde een terrasoverkapping met schuur hebben in de achtertuin. Bouwen van de terrasoverkapping ging ook nog prima, maar op de laatste dag hadden ze kennelijk nogal haast dus toch nog een hoop dingetjes die gewoon niet klopten. Daar is hij nog wel voor teruggekomen, maar zit nu al sinds begin mei te wachten op een hoeklijst die nog moet komen en inmiddels reageert hij ook niet meer op e-mails en whatsapp berichten. Gewoon jammer, maar daardoor zou ik Hoeree Tuinen toch niet (meer) aanbevelen aan anderen.

Door A
Op 1 september 2022
10

Wij hebben een heel prettige ervaring met Hoeree Tuinen gehad. Onze tuin is volledig bestraat met Geoceramica tegels en er is een Tuinkamer van circa 20m2 geplaatst. Hannes, Nabil en Milan hebben keihard gewerkt en echt vakwerk geleverd! Hannes is vriendelijk, transparant en denkt met je mee. Reageert snel als je vragen hebt. We zijn zeer tevreden en raden Hoeree Tuinen zeker aan!! Dikke 10 Janice en Perry uit amsterdam

Door J.F
Op 31 mei 2022
10

Wat een super fijne hovenier. Hij komt zijn afspraken na, en levert vakwerk. Reageren doet hij ook altijd, en snel, heel prettig om mee te werken. Onze gehele tuin laten doen, en van voor tot achter 100% tevreden. Echt een aanrader als je compleet ontzorgt wil worden.