Teamfoto Hoeree Tuinen
Tuinonderhoud Almere Wij staan in Almere voor u klaar!
Een Hovenier
Werkzaam in Almere, hoofdvestiging Huis ter Heide

Tuinonderhoud Almere

Op zoek naar vakkundig tuinonderhoud door een hovenier in Almere en omstreken? Voor professioneel hovenierswerk in Almere moet u bij Hoeree Tuinen zijn, waar kwaliteit voorop staat! Bent u op zoek naar deskundig tuinonderhoud in Almere, waar kwaliteit en service hoog gewaardeerd worden?

Wij hebben expertise in tuinonderhoud als een van onze specialisaties en zijn graag tot uw dienst. Wij zorgen dat uw tuin elk seizoen de beste zorg krijgt! U kunt erop vertrouwen dat het werk nauwkeurig wordt uitgevoerd bij ons.

U kunt kiezen voor een eenmalige onderhoud, maar ook voor periodiek onderhoud. Uw tuin kan ook eenmalig flink opgeknapt worden door ons! Daarnaast is het mogelijk om periodiek onderhoud uit te voeren, waarbij we de frequentie persoonlijk afstemmen.

Bent u nieuwsgierig naar de opties? Op zoek naar professioneel tuinadvies? Bel ons op 030 200 4907 voor deskundig advies! Of twijfelt u over de kosten van tuinonderhoud in Almere? Vraag direct een prijsopgave aan!

Tuinonderhoud

Onderhoud tuin in Almere door Hoeree Tuinen

Bij Hoeree Tuinen zorgen onze ervaren hoveniers ervoor dat uw tuin perfect onderhouden wordt, het hele jaar door. Bij ons bedrijf zijn onze deskundige hoveniers bedreven in alle aspecten van tuinonderhoud, inclusief het snoeien van bomen en struiken, het maaien van gazons en de verzorging van bloembedden. Kies voor Hoeree Tuinen en laat uw tuin het hele jaar door stralen.

Voorafgaand aan de werkzaamheden plannen we een meeting om uw tuinonderhoudswensen te inventariseren. Nadat de expert een op maat gemaakt onderhoudsplan met een helder overzicht van de kosten heeft opgesteld, plannen we samen het tuinonderhoud en gaan meteen aan de slag, zodat u snel weer van uw tuin kunt genieten! Zodra het tuinonderhoud is uitgevoerd, assisteren wij u bij het zelf onderhouden van uw tuin door middel van advies.

Belang van tuinonderhoud in Almere

Een goed onderhouden tuin heeft vele voordelen en is van essentieel belang voor uw buitenruimte. Wat maakt tuinonderhoud in Almere zo essentieel?

 1. Gezondheid van de planten:
  Regelmatig tuinonderhoud zorgt voor gezonde planten, vrij van ziektes en plagen
 2. Veiligheid:
  Voorkom ongelukken door regelmatig tuinonderhoud uit te voeren en gevaarlijke situaties zoals losse takken en gladde paden te vermijden
 3. Uitstraling:
  Een goed onderhouden tuin is een investering in de uitstraling en waarde van uw woning
 4. Genot:
  Door te investeren in regelmatig tuinonderhoud en aandacht, kunt u maximaal profiteren van de rust en ontspanning die een goed verzorgde tuin biedt

Wilt u ongestoord genieten van uw groene toevlucht zonder de zorg van onderhoud? Wij nemen graag het werk op ons! Wilt u optimaal genieten van uw groene paradijs zonder de stress van onderhoud. Verlangt u naar zorgeloos genieten van uw groene oase met minder gedoe over onderhoud? Laat ons het zware werk overnemen!

Bereik onze professionals vandaag nog op 030 200 4907! Vraag direct een vrijblijvende prijsopgave aan. Kom binnenkort langs voor uw droomtuin!

Tuinman Almere

Op zoek naar een tuinman in Almere? Heeft u behoefte aan hulp voor het uitvoeren van kleine tuinklusjes zoals planten water geven, blad verwijderen en grasmaaien? Bent u op zoek naar onze tuinman in Almere? Bel hem via 030 200 4907!

Dankzij zijn toewijding aan groen en uitgebreide ervaring, zorgt onze tuinman in Almere ervoor dat uw tuin altijd straalt en vol leven is! Dankzij zijn scherpe oog voor detail en uitgebreide plantenkennis, garandeert onze tuinman dat uw buitenruimte niet alleen prachtig, maar ook ecologisch verantwoord is. Laat ons u helpen om uw perfecte tuin te creëren, deze staat al voor u klaar!

Wat kost een tuinonderhoud in Almere?

Het is niet gemakkelijk om een eenduidig antwoord te geven, omdat niet ieder tuin hetzelfde is. Voor een correcte prijsindicatie hebben we aanvullende gegevens nodig. Om een betrouwbare kostenraming te ontvangen, volg de volgende stappen:

 • Open het offerteformulier
 • Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw wensen voor tuinonderhoud
 • Ontvang geheel vrijblijvend een offerte op maat!

Indien de prijsindicatie aan uw verwachtingen voldoet zullen wij overgaan tot het maken van een afspraak om de nodige zaken af te stemmen. Wilt u direct weten wat het tuinonderhoud in Almere u gaat kosten? Bel dan met onze expert op 030 200 4907, wij geven u graag telefonisch een indicatie! Meld u aan voor een telefonisch adviesgesprek en indicatie met onze specialist via 030 200 4907!

Veel gestelde vragen over tuinonderhoud

Ontdek meer over veel voorkomende vragen over tuinonderhoud, waaronder belangrijke tips voor het verzorgen van seizoenen en advies over het oplossen van veelvoorkomende problemen. Ontdek hoe u uw tuin in optimale staat kunt houden met behulp van onze uitgebreide handleiding voor het onderhoud van uw buitenruimte. Ontvang waardevolle inzichten en bruikbare raadgevingen om uw tuin te laten gedijen en floreren, ongeacht het seizoen, zodat u het hele jaar door kunt genieten van een weelderige en gezonde buitenomgeving.

Hoeveel geld kost tuinonderhoud u?

Het onderhouden van een tuin is als het creëren van een prachtig boeket bloemen - elke tuin heeft zijn eigen unieke factoren die de kosten bepalen, van de grootte van het perceel tot de complexiteit van de diensten. Het in evenwicht brengen van prijs en kwaliteit is als het uitzoeken van de geschikte bloemen voor een schitterend bloemstuk: het vereist aandachtige afweging en expertise.

Welke taken vallen onder tuinonderhoud?

Tijdens tuinonderhoud worden niet alleen bladblazen en onkruid verwijderd, maar ook grasmaaien, planten water geven en snoeien van struiken en bomen, en het algemene onderhoud van tuinmeubilair en structuren meegenomen. Het hoofddoel is om de tuin gezond en aantrekkelijk te houden en verder te ontwikkelen.

Wat is de standaard frequentie voor tuinonderhoud per jaar?

In de regel wordt tuinonderhoud tweemaal per jaar verricht: voor de winter, met aandacht voor opruimen en beschermen van planten, en voor de zomer, met werkzaamheden zoals snoeien en grondbemesting. Dit is de normale situatie, maar voor uw tuin kan dit (minder) vaak gebeuren.

Is tuinonderhoud een verplichting voor huurders volgens de wet en de bepalingen van de huurovereenkomst?

Het kan nodig zijn voor huurders om tuinverzorging te plegen volgens de wet en de bepalingen van de huurovereenkomst. Vaak is het noodzakelijk om tuinen, erven, opritten en erfafscheidingen te onderhouden om de uitstraling verzorgd te houden.

Over ons

Wilt u weer optimaal genieten van uw buitenruimte? Heeft uw tuin achterstallig onderhoud nodig? Is het tijd voor een prachtig nieuw terras? Met 25 jaar ervaring staan wij klaar voor de aanleg... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 030 200 4907

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Hoeree Tuinen

Wilt u weer optimaal genieten van uw buitenruimte? Heeft uw tuin achterstallig onderhoud nodig? Is het tijd voor een prachtig nieuw terras? Met 25 jaar ervaring staan wij klaar voor de aanleg en onderhoud van diverse tuinen, van bescheiden tot exclusief. HoereeTuinen garandeert topkwaliteit en transparante, scherpe prijzen!


Onze Toewijding aan Kwaliteit
Wij kiezen uitsluitend voor hoogwaardige materialen van gerenommeerde merken, zodat u langdurig zorgeloos kunt genieten van uw tuin. Ons deskundige team werkt hard om uw buitenruimte te transformeren naar uw droomtuin.
Waarom kiezen voor ons?
Hoeree Tuinen is een no-nonsense hoveniersbedrijf dat kwaliteit en eerlijke service hoog in het vaandel heeft staan. Wij leveren vakmanschap tegen een eerlijk en scherp tarief. Onze tevreden klanten genieten het hele jaar door van prachtige tuinen!


Transformeer uw tuin vandaag nog! Neem contact op met Hoeree Tuinen voor uw tuinproject.


Reviews van Hoeree Tuinen

Door M
Op 14 september 2022
6

Het voortraject was prima, wilde een terrasoverkapping met schuur hebben in de achtertuin. Bouwen van de terrasoverkapping ging ook nog prima, maar op de laatste dag hadden ze kennelijk nogal haast dus toch nog een hoop dingetjes die gewoon niet klopten. Daar is hij nog wel voor teruggekomen, maar zit nu al sinds begin mei te wachten op een hoeklijst die nog moet komen en inmiddels reageert hij ook niet meer op e-mails en whatsapp berichten. Gewoon jammer, maar daardoor zou ik Hoeree Tuinen toch niet (meer) aanbevelen aan anderen.

Door A
Op 1 september 2022
10

Wij hebben een heel prettige ervaring met Hoeree Tuinen gehad. Onze tuin is volledig bestraat met Geoceramica tegels en er is een Tuinkamer van circa 20m2 geplaatst. Hannes, Nabil en Milan hebben keihard gewerkt en echt vakwerk geleverd! Hannes is vriendelijk, transparant en denkt met je mee. Reageert snel als je vragen hebt. We zijn zeer tevreden en raden Hoeree Tuinen zeker aan!! Dikke 10 Janice en Perry uit amsterdam

Door J.F
Op 31 mei 2022
10

Wat een super fijne hovenier. Hij komt zijn afspraken na, en levert vakwerk. Reageren doet hij ook altijd, en snel, heel prettig om mee te werken. Onze gehele tuin laten doen, en van voor tot achter 100% tevreden. Echt een aanrader als je compleet ontzorgt wil worden.